Nejnovější recenze ze sekce Jídlonosiče
- Vset ok
Opravdu šikovná bednička na deset lahváčů. Uprostřed je madlo pro nošení v jedné ruce.
- Lehká, praktická, dobře se drží
- skvěle zabaleno
- přesně podle popisu
- naprostá spokojenost
- robusní kvalitní bedna, která se vyráběla již daleko před revolucí
APT Termo jídlonosič se sklopnými uchy 2x 0,5l modrý
Přidáno: 22. května 2024
(naposledy upraveno 22. května 2024)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
- Ještě jsme nezkoušeli kvalitu, ale obsah 0,5 l to není. Max 0,4l .
Příliš dlouhá doba dodání.
Výborný nápad prodávat náhradní doplňky , které se používáním poničí . Dříve jsem si musela koupit celý jídlonosič ( preferuji tento typ jídlonosiče) . Jsem moc spokojena.
- Bohužel jsem ho nemohla vyzkoušet a prodala ho protože tam kde jsem začla brát obědy neberou jídlonosiče.
- Kvalitní nerezový nosič, který má uzávěr ke každé části / dílu. Praktičnost je možné posoudit až delším používání.
- pevná darčeková krabička na medovníky
- pevná a priestranná krabička
- pekná šálka, trocha tmavšie farby obrázka ako v ponuke obchodu
- doporučuji
Lehký jidlonosič 1 větší miska je vyhodná na větší porci.
Praktický, lehký, skladný a elegantní ... splňuje mé požadavky na využití výrobku.
- nerozbitný
Sklopná madla pro snadné vyzvednutí mřížky z boxu jsou výhodou, ale mřížka není konstruována pro manipulaci s těžkými potravinami. Prospěla by zesílená středová výztuha na spojnici madel nebo provedení BOM simulace před výrobou lisovací formy na plast. Nyní je jako "prověšená houpací síť". Mřížka je dostupná v několika barevných provedeních, což zvyšuje přehlednost manipulace s mřížkami a usnadňuje dodržování potravinářské hygieny.
Zboží za rozumnou cenu.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »