Nejnovější recenze ze sekce Jídlonosiče
- kvalitní materiál
- kvalitní materiál
PK Group Přepravka cukrářská nízká 600x400x95 oranžová
Přidáno: 25. března 2024
(naposledy upraveno 25. března 2024)
Zakoupeno v pkgroup.cz
- Vnitřek přepravky měl narušený povrch, museli jsem opatrně zabrousit, jinak bychom nemohli použít na sypké suroviny.
- skladné
- může do myčky i mikrovlnky
- nastavitelný objem
- hezký design
- neprotéká
- kvalitní
- vyšší cena
S krabičkou jsem spokojená, líbí se mi provedení a celkový design. Hodí se na cokoliv a když jej nevyužíváte, stačí ho složit a nezabírá zbytečně moc místa. Můžete ho strčit do myčky i mikrovlnky.
Ze začátku jsem měla trochu boj se zavíráním, ale po chvíli jsem na to našla vlastní grip. I těsnění je super, nikde neprotéká a víko na tom drží jak blázen.
Cena sice trochu vyšší a pravděpodobně ne každý by za to dal tolik, ale ta kvalita je na tom opravdu znát. Od značky možná do budoucna nakoupím i další produkty. Krabičku doporučuji pro každého minimalistu.
- Pevný a kvalitní lunchbox
Jediný opravdu zdravotně nezávadný lunchbox je ten z nerezi. A tento jistě bude sloužit velmi dlouho.
Zboží přišlo rozbité obal poškozen a obedare netěsní a plastová část špinavá jako kdyby to bylo dělané z odpadu.. Nedoporučuji v tak hrozném stave jsem ještě jidlonosiče neviděla ani použitý
- velké
- pevné , síla materiálu
- dobré zavírání
- každé patro nemá svojí pokličku, ta je jen jedna na horní díl, ale vše těsní dobře
- nevim jestli nevýhoda ale made in India
- opravdu hodně špinavý nerez z venkovní
- strany ( myslím tím výrobní špínu, taková ta strojní jako při výrobě součástek), po opravdu dlouhém a důsledném mytí již ok, ale na to že se jedná o nádobu na potraviny rozhodně nevýhoda
Kvalitní zboží
- dle očekávání
De Gusto Ohřívací box na jídlo WARMY 12V/230V - zelená
Přidáno: 17. března 2024
(naposledy upraveno 17. března 2024)
Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz
- Funkčnost
- Přihrádka na příbory
- 2 typy zapojení
- Délka ohřevu
- Jinak nic
Super věc do auta když potřebujete dostat do sebe teplé jídlo trochu nevýhodou je že ohřev jídla trvá +/- hodinu aby bylo jídlo teplé
Super na jídlo s sebou na cesty. Doporučuji
Zatím nepoužito, ale jedná se o praktické krabičky na cokoli, které lze při nepoužívání složit do největší, a to vč. příboru. Velmi hezká barva, kvalitní provedení.
Tento kovový jídlonosič jsem si vybral, protože mu nepraskne "madlo", jako u umělohmotných.
odpovídá fotce
- snadná manipulace, možnost umývat v myčce a ohřívat v mikrovlnce, možnost dokoupení náhradních dílů
Po třech reklamacích jídlonosiče Lamart LT6024 a vrácení peněz (děkuji) jsme pořídily ORION termo nerez 4 patra, 16 cm. Je naprosto skvělý, a řemeslně na úplně jiné, vyšší úrovni. S objemem misek lze odnést snadno dvojité porce jídla. Jsme nadšeni.
Pevná cestovní miska s uzávěrem na ovoce atd.
- výhoda
Vybrali jsme zejména pro jeho velikost.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »